Compra, venda i lloguer d'inmobles

"**AVÍS**

L’informem que les seves dades personals, que puguin constar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer propietat de JÈSSICA GARCIA RODRIGUEZ - TOT MONTSENY HABITATGES, amb la finalitat de gestionar la relació negocial que ens vincula. Si desitja exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició pot dirigir-se per escrit a: Jèssica Garcia Rodriguez, C/ Hospital, 8, 08460 Santa Maria de Palautordera (Barcelona). 

Si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa en la següent adreça de correu electrònic: totmontseny@totmontseny.com

 

**AVISO**

Le informamos que sus datos personales, que puedan constar en esta comunicación, están incorporados en un fichero propiedad de JÈSSICA GARCIA RODRIGUEZ - TOT MONTSENY HABITATGES , con la finalidad de gestionar la relación negocial que nos vincula. Si desea ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición puede dirigirse por escrito a:  Jèssica Garcia Rodriguez , C/ Hospital, 8, 08460 Santa Maria de Palautordera (Barcelona).

En el caso de que no desee recibir más comunicaciones electrónicas de nuestra empresa puede enviar un mensaje a la siguiente dirección de correo electrónico: totmontseny@totmontseny.com. "