Compra, venda i lloguer d'inmobles
Buscador avançat Buscador avançat
Cases - Torres - Solars...


REF: 1524
LOCAL COMERCIAL al centre de Sta. Maria de Palautordera, consta de 43m2 repartits en una àmplia sala de 37m2 diàfana i amb gran aparador de vidre a dues façanes del local cada una de 6m ideal per a aparador. Magatzem independent de 6m2. Ben situat al costat de altres comerços importants de la zona i amb abundant pas de gent i molt bona visibilitat. Ideal per a tot tipus de negoci, tant sigui botiga de cara al públic com despatx, sala de exposició, etc. Vine i proposa'ns el teu negoci.
275,00 €
REF: 1536
DESPATX I OFICINES en lloguer a Sta. Mª de Palautordera al centre del poble (carrer Major), magnífica ubicació, totalment reformat, consta de 80m2 repartits en 2 sales independents de 16m2 cada una, ampli rebedor i sala d'espera, 2 banys tipus aseo i una gran sala polivalent de 60m2. Aire condicionat amb bomba de calor. MOLT LLUMINÓS!!
400,00 €
REF: 1637
LOCAL de lloguer al centre comercial (C/ Major) de Sta. Mª de Palautordera, ubicat en zona peatonal, el local medeix 70m2 en un espai totalment diàfan i reformat, decorat amb una paret de pedra original de la finca que va ser restaurada. Al local hi trobem un aseo i esta dotat d'aire condicionat amb bomba de calor. Demana'ns més informació.
500,00 €
REF: 1677
LOCAL COMERCIAL en LLOGUER a Sta. Maria de Palautordera. Local situat a zona comercial del municipi, a peu de carrer, amb aparador. Reforma integral de l'any 2017, 2 lavabos (home/dona), terres de gres. Sostre insonoritzat. PROHIBIT ÚS RESTAURACIÓ.
545,00 €
REF: 1618
OPORTUNITAT DE NEGOCI, local comercial al centre de Sant Esteve de Palautordera, totalment moblat i amb electrodomèstics per que el teu únic mal de cap sigui trobar el nom del teu Restaurant!!! La sala principal consta de 83m2 totalment diàfans, un còmoda zona de endreça de estris per al moment del servei, àmplia barra ubicada en un lateral de la sala amb expositor de producte de nevera o fred, cafetera, neveres baixes i còmodes estanteries per als utensilis. A la sala també hi trobem una nevera ideal per a exposar productes de fred/congelats. Seguida de la barra i amb bon accés, trobem la cuina de 12m2 amb cuina industrial de fogons de butà, barbacoa de obra ideal per a brases, amplia zona de pica adaptada a la normativa vigent, rentaplats, neveres i congeladors, i accés a una segona sala de magatzem de 4'5m2 que dona pas a una 2ª zona de magatzem amb accés a un carrer secundari ideal per a les entregues de proveïdors sense destorbar el servei a la sala principal. El local compta amb 2 aseos, 1 d'ells adaptat a minusvàlids.
1.200,00 €